ÖDEME VE TESLIMAT

1) Havale ve EFT ile Ödeme

 

Banka Havalesi veya EFT  yaparak

Banka Adı: QNB FİNANSBANK

Hesap No: TR06 0011 1000 0000 0082 8908 77

Alıcı Adı: Ece Bükey

 

2) Kredi Kartı ile Ödeme

 

Sitemiz üzerinden tüm kredi kartıları ile online tek ödeme sisteminden yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir. Muhtemel sipariş iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariş iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 15 iş günü içerisinde yapılacaktır.

 

3) Teslimat 

 

Sipariş etmiş olduğunuz ürünlerin teslimatı 15 gün içerisinde yapılacaktır.

 

4) Ödeme Takibi 

 

Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 

Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.

Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir. 

 

5)Teslimat Hataları

 

Lütfen dikkat ediniz!

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. 

Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 

Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda hello@atolyelobi.com  mail adresine bildiriniz. 

Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.

gizlilik ve kullanım sartları

Atölye Lobi Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Sözleşmesi, 1469 sok. no:122 Alsancak / İzmir adresinde mukim Ece Bükey (“Atölye Lobi”) sahibi olduğu www.atolyelobi.com ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikalarını içerir ve ilgili internet sitelerine üye olan tüm kullanıcılar açısından geçerlidir. Atölye Lobi’nin kişisel bilgilerinizin işlenmesinden sorumlu olduğunu ve işbu bilgileri dünyanın başkaca yerlerindeki Atölye Lobi kuruluşlarına aktarabileceğini, kişisel bilgilerinizin nasıl kullanıldığını ve ne şekilde korunduğunu ortaya koyan işbu Gizlilik Sözleşmesi’ne ilişkin tüm yükümlülük, hüküm, şart ve kuralları, Atölye Lobi’nin sahibi olduğu www.atolyelobi.com (“Site”) ve/veya sair internet sitelerini ziyaret ederek ve Atölye Lobi hizmetlerini kullanarak kabul etmiş sayılmaktasınız. İşbu Gizlilik Sözleşmesi; yeni kullanıcılar için üyelik kayıt işleminin tamamlanması ile, mevcut kullanıcılar için onaylandığı tarihte, yürürlüğe girecektir.

 

Site’yi herhangi bir kişisel bilgi vermeksizin ziyaret edebilir veya kişisel bilgilerinizi paylaşmayı seçebilirsiniz. Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası’nı kabul ederek kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını onaylarsanız, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek isim, soy isim, adres/iletişim bilgileri, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, kullanılan hizmete bağlı olarak finansal bilgiler, demografik veriler, mali veriler, Site’deki faaliyetlerinize istinaden gerçekleşen işlemlere ilişkin bilgiler,  kargo, fatura bilgileri veya bir ürünü satın almak veya kargo etmek için sağlanmış olan diğer bilgiler, geri bildirimler ve Atölye Lobi'ye gönderilen mesajlar ve Site’yi ziyaret etmenizden, Atölye Lobi hizmetlerini kullanmanızdan, içerik ve reklamlarımız ile etkileşiminizden doğan diğer bilgileri toplayabileceğini ve saklayabileceğini kabul etmektesiniz. Bu bilgiler siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Atölye Lobi adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Atölye Lobi, Atölye Lobi iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

 

Atölye Lobi müşterilerinin www.atolyelobi.com internet sitesinin mobil versiyonunu kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile Atölye Lobi, Atölye Lobi iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

 

Yukarıda bahsi geçen tüm bilgiler pazarlama faaliyetlerinde kullanılması amacıyla, Atölye Lobi tarafından 3. kişilere devredebilecek, diğer kullanıcıların bilgileri ve diğer şirketlerden toplanılan bilgiler ile birleştirerek hizmetlerimizi, içerik ve tanıtımlarımızı geliştirmek ve kişileştirmek veya yeni hizmetler sunmak amacıyla kullanabilecektir. Ayrıca Atölye Lobi tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir. Pazarlama amaçlı bu tanıtımları almamak veya reklam-kişiselleştirme programında yer almak istemediğiniz takdirde, Site’deki ayarlarınızı değiştirerek veya elektronik postada yer alan talimatları izleyerek bu taleplerinizi Atölye Lobi'ye iletebilirsiniz.

 

Atölye Lobi, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaçlara uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine kişiselleştirilmiş erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

 

Şifreniz, kullanıcı hesabınızın anahtarıdır. Özgün numaralar, harfler ve özel karakterler kullanınız ve Atölye Lobi şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi veya kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmanız halinde, hesabınız adına yapılan tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı unutmayın. Şifreniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz, kişisel bilgileriniz üzerindeki kontrolünüzü kaybetmenize yol açabilir ve dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Bu nedenle şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, derhal Atölye Lobi'ye bildirimde bulunmalı ve şifrenizi değiştirmelisiniz. Siteye giriş yaparak, kişisel bilgilerinizin çoğunu görebilir ve değiştirebilirsiniz. Kimlik doğrulanmasını yapmamız mümkün olmadığından kişisel bilgilerinizi manuel olarak değiştirememekteyiz. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizin değişmesi gerektiğinde veya bu bilgilerin doğru olmaması halinde bu bilgileri derhal güncelleştirmelisiniz. Atölye Lobi ile iletişime geçmeniz halinde, mümkün olan en kısa zamanda, yaptığınız işleme göre ve yasal düzenlemelere uygun olarak hesabınız kapatılarak, kişisel bilgilerinizin görüntülenmesi engellenecektir. Kapatılan hesaplara ait kişisel bilgiler, yasal gereklilikler, dolandırıcılığın önlenmesi, uyuşmazlıkların çözülmesi, arızaların giderilmesi, soruşturmalara yardımcı olunması ve yasalarca izin verilen diğer tüm eylemler için muhafaza edilmektedir.

 

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Atölye Lobi merkez ofisine ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Atölye Lobi merkez ofisine ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Atölye Lobi merkez ofisine her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

  

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

 

Atölye Lobi’ye ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Atölye Lobi’ye aittir.

 

Atölye Lobi üyelik iptal işleminizi hello@atolyelobi.com adresine e-mail göndererek veya Atölye Lobi Hesabım sekmesi altında yer alan Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

 

Atölye Lobi işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Atölye Lobi ve/veya www.atolyelobi.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Atölye Lobi’nin zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

ödeme YÖNTEMLERI

  • Online Ödeme

  • Havale ile Ödeme

  • Eft ile Ödeme

  • Atölye'de Ödeme (Etkinlikten 1 gün öncesine kadar)

KVKK AYDINLATMA METNI

Atölye Lobi- Ece Bükey olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle şirketimiz olarak siz ziyaretçilerimize ve müşterilerimize ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenmesine ve muhafaza edilmesine yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktayız. Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

  •         Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

  •         Şirket olarak müşteri ve ziyaretçilerimize yönelik yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla ve başta 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) olmak üzere, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili diğer mevzuatlardan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmeyi sağlayacak kişisel verilerinizi (kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri vb )  yine anılan yasalara uygun surette toplamakta ve işlemekteyiz.

  •         Kişisel Verilerin İşleme Nedenleri ve Hukuki Dayanaklar

  • Bugüne kadar olduğu gibi, tarafımızda mevcut kişisel verileriniz bundan sonra da Şirketimizin dayandığı mevzuatlarda öngörülen işleme talimatlarına veya almış olduğunuz ürünler kapsamında ile imzalamış olduğunuz Mesafeli Sözleşmeler çerçevesinde yükümlülüklerimizin yerine getirilmesine veya Şirketimize ait bir hakkın tesisi veya korunması için veri işlemenin zorunlu olmasına veya veri sahibinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veya veri sorumlusu Kurumumuzun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasına, veya veri sorumlusu olarak Şirketimizin hukuki yükümlülüklerini yerine getirmesine istinaden, işbu Kişisel Verilerin Saklama ve İmha Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirlerine başvurularak işlenecektir. İlgili kişisel verileriniz Şirket nezdinde hizmet aldığınız süre boyunca, ticari yaşamın teamüllerinin gerektirdiği ve hukuki zamanaşımı süreleri uyarınca işlenecek olup sonrasında Şirket imha politikası kapsamında silinecek veya anonim hale getirilecektir

  • Kişisel Veri Sahibinin Kanun’a Dayalı Hakları

Bu kapsamda ziyaretçilerimiz ve çalışanlarımız Kanun’un 11. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olan Şirketimize başvurarak aşağıda belirtilen hakları kullanabilirler. Buna göre müşterimiz ve ziyaretçimiz olarak;

Kendisine ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,

  1. İşlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme,

  2. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  3. Kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,

  4. Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca bu verilerin otuz gün içerisinde silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişilere iletilmesini isteme, 

  5. İşlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme,

  6. Kanun’a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme haklarına sahip olduğunuzu belirtmek isteriz.

Başvuru Usulü

İlgili taleplere ilişkin başvurular;

  1. Yazılı olarak Kurumumuzun adresine veya;

  2. Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından Kurumumuza daha önce bildirilen ve Kurumumuzun sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle yapılabilecektir. Bu yollar haricinde yapılan başvurular hukuka uygunluk ve veri güvenliği ilkeleri çerçevesinde dikkate alınmayacaktır.

Buna göre Şirketimize iletilecek aşağıda yer alan talepleri içeren türkçe yazılmış başvurulara en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde e-posta veya fiziksel mektup yolu ile cevap verilerek talep edilen gerekli işlemlerin yapılması Şirketimizin ilgili birimlerince sağlanacaktır. İlgili cevabın hazırlanmasında yapılan işlemlerin ayrıca maliyet gerektirmesi halinde ilgili maliyet başvuran çalışandan talep edilecektir.

Başvuruların içeriğinde aşağıdaki bilgilerin bulunması mevzuat gereği zorunlu olup herhangi bir eksiklik halinde başvurunuz işleme alınamayacaktır. Buna göre başvurularda talebe ilişkin bilgi ve belgelerle birlikte;

  1. Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imzanız,

  2. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlar için TC Kimlik Numarası Yabancılar için uyruğu pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,

  3. Tebligata esas yerleşim yeri veya iş adresi,

  4. Bildirime esas elektronik posta adresi, telefon veya faks numarası,

  5. Talep Konusu’nun açıkça belirtilmesi gereklidir.

Başvurular, Kişisel Verileri Koruma Kurulu (“KVKK”) tarafından alınacak karar ile bir ücret tarifesi yayınlamadığı sürece ücretsiz olarak yapılacak olup başvuruya ilişkin cevaplamalar KVKK tarafından yayınlanan tebliğ kapsamında ücretlendirilecektir.

Değerli çalışanlarımız yukarıda sayılan bu taleplerini iletmek amacıyla Kurumumuz ile hello@atolyelobi mail adresi üzerinden veya 1458 sok. no:12-20 Alsancak İzmir adresine yazılı başvuru yaparak her zaman iletişime geçebilirler.